Marketing Agenda 2021
Indhold

Kom godt i gang

Kontakt os

Udfordringerne for marketingafdelingen er mange – men selvfølgelig ikke de samme i alle virksomheder. Vi har i Marketing Agenda 2021 forsøgt at skabe et overblik over de udfordringer, vi anser for at være mest udbredt på baggrund af forskning, analyser og vores daglige samarbejde med virksomheder i forskellige brancher og af forskellig størrelse.

Måske ser verden anderledes ud fra dit skrivebord. Så hører vi meget gerne fra dig. Vi vil altid gerne inspireres og blive klogere. Måske er de udfordringer, du er mest optaget af, dem, vi alle sammen er optaget af næste år. Og dem der præger næste års Marketing Agenda.

Men hvordan kommer I bedst i gang med at tackle udfordringerne? Eller måske er der behov for at træde et skridt endnu længere tilbage og identificere hvad der er jeres primære udfordring? Det første skridt er ofte det vanskeligste, og her kan det være konstruktivt med en fordomsfri ekstern samarbejdspartner, der kan se på virksomheden udefra i et helhedsperspektiv. Kontakt os gerne for en snak om mulighederne for jeres virksomhed.

Kontakt
Kenneth Hansen
Adm. direktør
22 22 47 00
kh@shc.dk